nieuw

Zijde & Delicate Stoffen Wasmiddel

Danhera
€ 17,00
Dit fijne wasmiddel voor zijde en delicate kleding Nr. 62 van DANHERA is een ultra-zacht wasmiddel voor de meer kostbare en delicate kledingstukken. Een neutrale emulsie die zijde, wol, lingerie én de fijnste vezels perfectioneert. Het verwijdert effectief onzuiverheden, regenereert, behoudt de pasvorm van kledingstukken, elasticiteit en zachtheid. Een exclusieve behandeling die, dankzij zijde proteïnen, een prachtig, glanzend en geregenereerd aspect geeft. Dit product is uitsluitend samengesteld met kostbare, botanisch verkregen oppervlakte-actieve stoffen. Zelfs de fijnste vezels, dankzij de uiterst delicate zuiverende werking, vinden zuiverheid en helderheid. Met een kostbare geur van Powder Rose.

Hoe te gebruiken: Gebruik een kleine hoeveelheid en respecteer de geadviseerde dosis. Dit product is een geconcentreerd wasmiddel. Een fles kan gebruikt worden voor gemiddeld 40 wasbeurten. Combineer met de Nr. 66 conditioner van DANHERA.

Tip: Om vlekken te verwijderen met een fantastisch resultaat, zonder de vezels te beschadigen, gebruik in combinatie met vlekverwijderaar Nr. 65. De actie van voorbehandeling, helpt om vlekken effectief te verwijderen; zelfs op lage temperaturen. Daarnaast wordt verkleuring van de stof, verspilling van wasmiddel tegengegaan en wordt energie bespaard.

Dit product is ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en bevat geen kunstmatige kleurstoffen. De kleur van het eindproduct kan hierdoor afwijken van de kleur op de foto. Dit heeft geen invloed op de geur of effectiviteit van het product.
Kleur1000ml
Maat
Onesize

Onesize