PB Tips & Tricks

Ken jij de gedachte achter onze
Essential Styles al?

Onze Essential Styles shop-in-shop heeft een prominentere plek gekregen. Wat het voordeel is voor jou, leggen we haarfijn uit in dit blog. Er zit namelijk een gedachtegang achter die jou op weg helpt bij het samenstellen van een veelzijdige garderobe.

PB BUYING

Birgit

“Omdat we inmiddels al zo zijn ingespeeld op het DNA van PB - met het opbouwen van een veelzijdige en duurzame garderobe als belangrijk aspect - verloopt het inkopen van tijdloze essentials zo goed als instinctief. Hierbij is het zoeken naar een mooie balans tussen essentials en stijlvolle seizoens items altijd het uitgangspunt.”

PB BUYING

Tanja

“Per merk hebben we altijd een bepaald beeld in ons hoofd, maar dat moet vervolgens ook aansluiten bij ons eigen verhaal. Kwaliteit staat voorop. Daarnaast vinden we dat tijdloosheid een belangrijke rol speelt - vooral bij essentials.”

Blog geschreven door:

Anne

Anne haar stylingkracht ligt in zoveel mogelijk stylingopties laten zien met één item. Daarbij licht ze verschillende stijlen en draagmomenten uit. Met subtiele stylingtrucs weet ze een item naar een hoger niveau te tillen. En een look complementeren? Dat doet Anne met precies de juiste accessoires.