PB TIPS & TRICKS

4 jurksilhouetten
welke past het beste bij jouw figuur?

In de basis bestaan er vier soorten jurksilhouetten die elk gekenmerkt worden door een specifieke belijning. Voor elk figuurtype zijn passende silhouetten te vinden die flatteren en lichaamskenmerken op de best mogelijke manier naar voren laten komen.

Stylingtip

Wil je graag een aangesloten jurk dragen, maar voel je je niet helemaal prettig in deze belijning? Ga dan voor een gelaagde look en combineer een figuurvolgende jurk met een langere blazer of open vest.

Stylingtip

Een blousejurk met een recht silhouet leent zich ook perfect als cover-up. Draag met de knoopjes geopend en gelaagd over een top-en-jeans-combinatie voor een stylingtwist.

Stylingtip

Transformeer je fit & flare jurk eenvoudig naar een trui-en-flared-rok look door te dragen met een oversized trui. Een perfecte stylingtip voor koudere dagen én om je zomerjurk het hele jaar door te dragen.

Stylingtip

Benadruk het A-lijn silhouet extra door je look compleet te maken met een riem in de taille en accentueer je vrouwelijke figuur.

PB Blog

Welke items zijn geschikt voor jouw figuurtype?

Ontdek jouw figuurtype en ga voor items die passend zijn bij jouw figuurtype

Blog geschreven door:

Joyce

Joyce weet alles over de verschillende lichaamsfiguren. Als geen ander voorziet zij jou van slimme styling tips & tricks om jouw beste ‘features’ naar voren te halen. Daarnaast is zij degene die je moet hebben voor gelegenheidsoutfits met net dat beetje extra.

;