Diamond Cocoon Sheer Blurring Moisturizer SPF 30

Natura Bissé
€ 216,50
Huid die wordt blootgesteld aan vervuiling, blauw licht en zonnestraling wordt weer versterkt door het dagelijks aanbrengen van deze Diamond Cocoon Sheer dagcrème SPF 30 van Natura Bissé. De hydraterende, getinte dagcrème repareert en beschermt de huid tegen veroudering en geeft je tegelijkertijd een meer egale uitstraling door kleine imperfecties te minimaliseren door de toegevoegde pigmenten die zich aanpassen aan jouw huidtint.

Viervoudige werking: herstelt, hydrateert, beschermt en verbetert
Energie verhogende en ontgiftende anti-aging crème
Voor een beschermde, gevoede en stralende huid
Perfecte basis voor verdere make-up
Voorzien van SPF 30
Actieve ingrediënten werken langdurig, tot wel 72 uur

Hoofdingrediënten:
Detoxin 1-2: verjongt en verfrist de cellulaire organellen van de huid die energiecellen efficiënter laat werken door bijvoorbeeld meer collageen en elastin te produceren en vrije radicalen de neutraliseren.
Aquamagnet 4: exclusief ingrediënt van biologische afkomst dat vocht vasthoudt en insluit voor een diepe hydratatie tot wel 72 uur, zelfs na reiniging. Voor een soepele, prettig aanvoelende en elastische huid.
Antioxidant cocktail: mix van antioxidanten om te beschermen tegen vrije radicalen veroorzaakt door blauw licht en luchtvervuiling.
Zelfaanpassende pigmenten: pigmenten die zich aanpassen aan alle huidtinten voor een subtiel kleureffect om imperfecties te minimaliseren en een egaal uitziende huid te creëren.
Fermentus Glaciarum 3: een combinatie van peptiden en proteïne om het collageengehalte te herstellen voor een jeugdig complex. Bevat krachtige antirimpel eigenschappen, verbetert de structuur en voorkomt afbraak.

Hoe te gebruiken: Breng elke ochtend aan met zachte masserende bewegingen
Kleur50ml
Maat
Onesize

Onesize