PB TIPS & TRICKS

Welke van de 4 broeksilhouetten past bij jouw figuurtype?

We kunnen 4 broeksilhouetten onderscheiden die gebruikt worden als basis voor broekontwerpen. Elk broeksilhouet heeft eigenschappen die je figuur(type) kunnen accentueren en flatteren. Ontdek welke broek jouw figuur het best tot zijn recht laat komen.

Ben je een H-lijn of V-lijn figuurtype met een buikje? Ga dan voor een rechte broek met bandplooien voor wat extra ruimte en een flatterende pasvorm. 

Heb jij een O-lijn figuurtype met een langere lichaamslengte? Ga dan voor een taps toelopende broek in een soepel vallende kwaliteit.

Heb jij een A-lijn rond figuurtype dat gekenmerkt wordt door een smalle taille en brede, ronde heupen? Ga dan voor een broek met een flared of bootcut silhouet om de heupen in balans te brengen.

Ben jij op zoek naar een slim-fit broek met een iets modernere uitstraling? Ga dan voor een slim-fit broek met een pull-on tailleband – comfortabel én stijlvol.

PB Blog

Welke items zijn geschikt voor jouw figuurtype?

Ontdek jouw figuurtype en ga voor items die passend zijn bij jouw figuurtype

Blog geschreven door:

Joyce

Joyce weet alles over de verschillende lichaamsfiguren. Als geen ander voorziet zij jou van slimme styling tips & tricks om jouw beste ‘features’ naar voren te halen. Daarnaast is zij degene die je moet hebben voor gelegenheidsoutfits met net dat beetje extra.