PB Styling

Denim-lover?
3 trends om in de gaten te houden!

Denim heeft ook dit seizoen weer een prominente rol binnen de collecties met ditmaal een jaren ’70, ’80 en ’90 vibe. Oversized belijningen, de comeback van de lage tailleband en totale denimlooks stelen de show.

Stylist Lisette:

"Mijn favoriete fit is een oversized jeans, hier kan je mij echt in uittekenen. Het zit heerlijk en qua styling kan je er alle kanten mee op. Stoere boots of sneakers eronder en een cropped top overdag, voor 's avonds een mooie hak eronder en een rechte blazer."

Stylist Özlem:

“De low-rise jeans heeft een comfortabele pasvorm, laag op de heupen. Het voordeel van deze jeans is dat je er ‘styling-wise’ alle kanten mee op kunt. Combineer met een crop top voor een zomerse look, in de winter met een oversized trui voor een stoere twist en voor een avondje uit met een bodysuit, een blazer en hoge hakken.”

Stylist Anne:

“Denim is altijd in de mode en dat zal ook altijd zo blijven. Wat het extra leuk maakt om creatief te zijn met denim en zoveel mogelijk te mixen en matchen met elkaar. Denim on Denim kent veel varianten: een denim rok met een denim blouse, een jeans met een denim top en vergeet het oversized denim overshirt niet. Mijn favoriete denim item? De jumpsuit van Agolde - gecombineerd met een oversized overshirt.”

Blog geschreven door:

Lisette

Op zoek naar verrassende en inspirerende kleur- en printcombinaties? Daar is Lisette de aangewezen stylist voor. Zij durft ‘out of the box’ te denken, wat zich uit in zowel gedurfde outfits als in de afstyling, waarin haar oog voor detail en jarenlange ervaring samenkomen.