PB STYLING

4 simpele manieren om zandtinten te combineren

Zandtinten zijn een veelzijdige toevoeging aan je garderobe. Waarom? Omdat hun solide maar tegelijkertijd veelzijdige karakter veel combinaties met andere kleuren mogelijk maken. We leggen in dit blog uit wat we daarmee bedoelen.

Wat zijn zandtinten eigenlijk?

Het is de verzamelnaam voor beige en off-white tinten. Door hun verzachtende en verfrissende werking hebben beige en off-white een bijzonder effect bij het combineren van kleuren; ze verzachten harde kleuren, temperen vurige kleuren en raken - in tegenstelling tot hele opvallende kleuren - nooit uit de mode.

1. Combineer met zwart

Off-white + zwart: creëert een grafisch contrast voor tijdloze, moderne looks. Beige + zwart: beige heeft een verzachtende werking op zwart. Andersom zorgt zwart dat beige meer diepte en kracht krijgt.

Shop de Look:

Off-white en zwart

Shop de Look:

Beige en zwart

2. Combineer met prints

Het effect dat deze combinatie heeft, ligt natuurlijk ook aan de print. Draag je normaliter weinig tot geen prints maar wil je het wel proberen? Dan is combineren met beige of off-white een goede manier om van start te gaan omdat deze tinten een verzachtende werking hebben op prints.

Shop de Look:

Prints

3. Combineer met felle kleuren

Off-white + felle kleur: off-white voegt meer contrast en instant ‘frisheid’ toe aan je look zonder de felle kleur te dempen. Beige + felle kleur: beige tempert de felheid van de kleur en heeft dus een verzachtende werking.

Shop de Look:

Off-white en felle kleuren

Shop de Look:

Beige en felle kleuren

4. Combineer ton-sur-ton

Beige + off-white: een tijdloze combinatie! De twee neutralen complementeren elkaar en creëren een ton-sur-ton effect dat overal en altijd kan.

Shop de Look:

Beige en off-white

Blog geschreven door:

Marissa

Heb je een prangende vraag over een bepaalde stof en de eigenschappen hiervan? Marissa weet alles over stoffen en geeft je de beste onderhoudstips. Daarnaast is het mixen-en-matchen van stijlen en materialen met een eigentijdse nonchalance haar eigen.