nieuw

Youthful Lift Eye Cream

Patyka
€ 53,00
De huid rondom de ogen is delicaat en daardoor gevoeliger voor de effecten van veroudering. Patyka brengt daarom deze Youthful Lift Eye Cream om de jeugdige uitstraling van de ogen te behouden. Een scala een gladmakende en verfrissende actieve ingrediënten verminderen zichtbaar donkere kringen en zwelling, en de oogleden worden steviger.

Hoofdingrediënten:
Deze encapsulatie technologie (Chlorella tegen donkere kringen, anti-rimpel Cacao, antioxidant Druivenpitten) zorgt voor optimale penetratie en langdurige verspreiding van de actieve ingrediënten in alle huidlagen. Het vult de meest uitgesproken rimpels op.

Verbetert de micro bloedcirculatie en stimuleert celvernieuwing om donkere kringen te verminderen.

Rijk aan peptiden, het heeft sterke hydraterende eigenschappen en vermindert aanzienlijk het cutane microreliëf. Het verhoogt de zuurstofvoorziening van de cellen en de opperhuid onthult al zijn stralendheid.

Helderheid booster, voor een uitgeruste en sprankelende blik

Gladmakend en verfrissend

Vermindert donkere kringen en zwelling

Hoe te gebruiken:
Breng in de ochtend en avond een hoeveelheid ter grootte van een erwt aan op de huid rondom de ogen. Tik zachtjes met de vingertoppen, van de binnenste ooghoek naar buiten toe, tot aan de bovenkant van de jukbeenderen. Kan ook worden aangebracht als masker voor een diepere werking.
Kleur15ml
Maat
Onesize

Onesize