nieuw

Ultimate Shoe Care Kit

Attirecare
€ 50,00
Deze complete schoenverzorgingsset van Attirecare bevat alles om in elke situatie een oplossing te bieden; van bescherming, tot reiniging en ontgeuren van je schoenen – met bijbehorende tools. Deze selectie uit de luxe schoenverzorgingslijn van het milieuvriendelijke merk zorgt voor een 'zo goed als nieuw' resultaat.

De set bevat: Schoen reinigingsmiddel: een unieke, plantaardige reinigingsoplossing voor schoenen. Vlekken en vuil worden door zacht schuim verwijderd. Beschermer: een onzichtbare, geurloze formule met een handige trigger sprayer om je schoenen te beschermen tegen vuil en vlekken. Schoen deodorant: een hoogwaardige schoenontgeurder met de verfrissende geur - geïnspireerd op het Toscaanse platteland en afgeleid van natuurlijke oliën. De unieke formule gaat vieze geurtjes tegen, terwijl het bacteriën doodt. Katoenen doek: om overtollig product van de schoen te vegen. Luxe schoenborstel: een borstel met houten handvat om je schoenen mee te poetsen. 'How-to' kaart: met duidelijke instructies hoe je de producten kunt gebruiken. Katoenen dust bag: om je producten in te bewaren of mee te nemen.

Voordelen: Alle producten zijn veilig te gebruiken op alle materialen, waaronder; leer, vinyl, stof, suède, canvas, nubuck en meer. Vrij van agressieve chemicaliën en schadelijke ingrediënten. Milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. De schoen deodorant komt in een duurzaam glazen flesje.
Kleur250ml
Maat
Onesize

Onesize