Intermezzo Altaïr Geurkaars

Trudon
€ 270,00
Voor de limited-edition verzamelaar, gulle gever of gewoon een liefhebber van ultieme sfeer: Trudon brengt een speciale collectie met geurkaarsen die geïnspireerd is op de oorsprong van astronomie en de kracht van de zon en viert tegelijkertijd de 380ste verjaardag van het merk. De prachtige glazen tonen bladgoud aan de binnenzijde, een halo van gouden stralen en een gemetalliseerd Trudon embleem en zijn afgewerkt met zilver aan de buitenkant. De geur? Altaïr is een mix van oudh die geïntensifieerd is door cederhout, sandelhout en tonen van leer. Ook toegevoegd: rozen en pioenrozen.
“Astral", een sterrencollectie die het ontstaan van de astronomie viert. Een wetenschap die geboren is in de 17e eeuw, waar het staren naar de sterren en de wonderen van de hemel een goddelijke en fascinerende kracht had. Deze collectie straalt nog meer dankzij de 380ste verjaardag van het merk.
Voor een optimale levensduur van de kaars, brand de kaars bij het eerste gebruik minstens 2 uur; de bovenste laag van de was moet volledig vloeibaar zijn. Door de lont kort te houden, brandt de kaars langzamer.
Kleur800gr
Maat
Onesize

Onesize