Classic Gloria Geurkaars

Trudon
€ 103,00
Limited edition collecties? Wij houden ervan en Trudon ook! Het merk brengt een speciale collectie met geurkaarsen die geïnspireerd is op de oorsprong van astronomie en de kracht van de zon en viert tegelijkertijd de 380ste verjaardag van het merk. De prachtige glazen tonen bladgoud aan de binnenzijde, een halo van gouden stralen en een gemetalliseerd Trudon embleem en zijn afgewerkt met een algemene buitenkant. De geur? De Gloria geur verwarmt de kamer met de geur van brandhout in combinatie met tonen van Indonesische patchoeli, Haïtiaanse vetiver en cederhout. Kruidige noten van kaneel, kruidnagel en nootmuskaat zijn ook toegevoegd.
"Astral", een sterrencollectie die het ontstaan van de astronomie viert. Een wetenschap die geboren is in de 17e eeuw, waar het staren naar de sterren en de wonderen van de hemel een goddelijke en fascinerende kracht had. Deze collectie straalt nog meer dankzij de 380ste verjaardag van het merk.”
Topnoten: Kardemom, koriander, wierook, sinaasappel
Hartnoten: Kaneel, kruidnagel, nootmuskaat
Basisnoten: Amber, cederhout, patchoeli, vetiver
Hoe te gebruiken: Voor een optimale levensduur van de kaars, brand de kaars bij het eerste gebruik minstens 2 uur; de bovenste laag van de was moet volledig vloeibaar zijn. Door de lont kort en centraal te houden, brandt de kaars langzamer op.
Kleur270gr
Maat
Onesize

Onesize