The Body Medium/Dark Illuminating Self-Tan Drops

TAN-LUXE
€ 25,00
THE BODY van TAN-LUXE biedt een revolutionaire benadering van zelfbruining - transformeer een doffe en grauwe huid naar een stralende zonovergoten huid door slechts een paar druppels toe te voegen aan je gebruikelijke lichaamsolie, crème of lotion. Verrijkt met frambozenzaadolie, Vitamine E en Cellutone complex om de huid - naast het voorzien van een natuurlijke zongebruinde teint binnen 1-2 uur - te verstevigen en vetcellen af te breken. Geen strepen, geen nare geurtjes, geen drama én in een ideaal formaat om mee te nemen op reis!

Notitie: door het gebruik van natuurlijke ingrediënten kan er bij hetzelfde product, per flesje kleurverschil optreden. Dit heeft geen invloed op het effect van de zelfbruining. 

Hoe te gebruiken:

Stap 1: Exfolieer de huid met een zachte scrub 24 uur voor gebruik. Hydrateer droge gebieden zoals handen, voeten, knieën, enkels en ellebogen licht voor het aanbrengen.
Stap 2: Meng 2-6 druppels per lichaamsdeel met je gebruikelijke crème in de palm van je hand. Hoe meer druppels, hoe intenser de kleur. Breng aan op een droge huid in grote, cirkelvormige bewegingen.
Stap 3: Exfolieer en hydrateer de huid regelmatig om een gelijkmatige teint te behouden.
Kleur15ml
Maat
Onesize

Onesize