Hydra Mousse Hydrating Self-Tan Mousse

TAN-LUXE
€ 48,00
Ontdek transparante zelfbruining en voorzie je huid van de ultieme hydratatie met deze HYDRA MOUSSE van TAN-LUXE! Een wetenschappelijke formule voor snelle absorptie - deze mousse levert de meest natuurlijke sun-kissed gloed terwijl de huid intens wordt gehydrateerd. Verrijkt met Vitamine B5, C, E en frambozenzaadolie voor een stralende gloed binnen 4-6 uur.
Dit product bevat Triple-Tan Technology voor een natuurlijke zongebruinde huid, Moisture Balance Complex voor optimale voeding en vochtbalans, Odourlite Fragrance Technology voor een subtiele geur, en een Hydra-Tan Formula voor hydratatie tijdens het bruinen. Het is vrij van parabenen, sulfaten en methylisothiazolinone en is geschikt voor medium tot donkere huidtinten.
Hoe te gebruiken:
Stap 1: Exfolieer de huid met een milde scrub 24 uur voor gebruik.
Stap 2: Breng aan op droge huid en masseer in de huid met een zelfbruinings-handschoen of washand door middel van grote cirkelvormige bewegingen. Niet douchen gedurende ten minste 4 uur na het aanbrengen. Tijdens de inwerktijd geen activiteiten ondernemen die overmatige transpiratie kunnen veroorzaken.
Stap 3: Exfolieer en hydrateer de huid regelmatig om een gelijkmatige, stralende gloed te behouden.
Kleurmedium / dark
Maat
Onesize

Onesize