nieuw

Soothe & Restore Hand Care Twinset

Grown Alchemist
€ 49,00
Verzorg je handen optimaal en geniet meteen van een bijzondere geurbeleving. Deze Soothe & Restore Hand Care Twinset van Grown Alchemist brengt de kruidig-zoete geur van Tasmaanse peper, mandarijn en kamille met het wassen van je handen met de gel handzeep, en de zacht zoete geur van cactusbloem en cederhout bij het aanbrengen van de verzorgende handcrème. Een combinatie om keer op keer weer van te genieten!

Milde reiniging & intensieve verzorging
Stralend en zacht resultaat
Hydraterende, kalmerende en verkwikkende werking
Niet vettige handcrème
Gemaakt van plantaardige ingrediënten

Hoofdingrediënten:
Frankincense olie: beschermt tegen oneffenheden, houdt de huid in balans. Verheldert, verbetert huidteint, versterkt de huid.
Aloë en extracten van kokosolie: hydrateert, verheldert, revitaliseert de huid, beschermende antioxidanten.
Tasmaanse peperbladextract: extract van een Australische bes met phyto-actieve ingrediënten, krachtige gladmakende eigenschappen, kalmeert de huid, gaat irritatie tegen, verzachtende eigenschappen.
Cactusbloem extract: rijk in Omega 7, bevordert collageen productie en het regeneratieproces. Hydraterend, verzachtend, maakt soepel en verjongt.
Tri-hyaluron complex: onmiddellijke, intensieve hydratatie in de dieper gelegen huidlagen. Zichtbaar glad en verzachtend resultaat.
Cederhout Atlas: natuurlijke antibacteriële werking, kalmerend en voedend, versterkt de natuurlijke barrière van de huid.
Kleur300ml
Maat
Onesize

Onesize