Natural and Protecting Soap with Hinoki Yuzu

Soeder
€ 32,00
Voed, bescherm en regenereer de huid met de geheel natuurlijke zeep van Soeder - in de heerlijke Hinoki Yuzu geur. Deze 100% natuurlijke zeep wordt geproduceerd in Zwitserland en gemaakt van koudgeperste oliën, tarwe-eiwitten en honing. De geur? Geparfumeerd met natuurlijke oliën die verkregen zijn van planten. Deze anti-bacteriële zeep is perfect voor het reinigen van de huid van het lichaam en de handen op een zo natuurlijk mogelijke manier. 

“Heb je ooit gehoord van Yuzu? Het is een citrusvrucht met een diepe smaak die zowel verfrissend als zoet is. En ken je de Hinoki boom? In Japan wordt het hout gebruikt om paleizen, tempels en heiligdommen te bouwen; de geuren zouden een ontspannend effect hebben. Wij denken dat dit zeker het geval is. Beide ingrediënten komen samen in de Hinoki Yuzu geur!”

100% natuurlijke ingrediënten geproduceerd in Zwitserland. Met koudgeperste oliën van biologische landbouw, tarwe-eiwitten en honing. Beschermt en regenereert de huid, natuurlijk antibacterieel, geparfumeerd met essentiële oliën van planten, natuurlijk gepreserveerd, en verpakt in een glazen fles met een plastic dispenserpomp.
Kleur250ml
Maat
Onesize

Onesize