Muziek & beeld

Tijdens het afscheid nemen bieden wij diverse mogelijkheden voor het afspelen van muziek en/of beeldmateriaal. Dit kunt u vooraf aanleveren en testen.

Muziek

Het afspelen van muziek is mogelijk in de aula en familieaula en in onze koffiekamer. De gekozen muziek voor in de aula’s of koffiekamer kunt u aanleveren op cd, usb-stick (in mp3-formaat).

Beeld

Op onze (mobiele) schermen kan beeldmateriaal vertoond worden. Het aanleveren van beeldmateriaal kan op dvd of usb-stick. Bij voorkeur in een PowerPoint-presentatie of als losse foto’s. Ook kunt u een eigen laptop aansluiten voor het vertonen van beeld. Hiervoor is een VGA-kabel aanwezig. Voor Apple-apparatuur dient u een eigen kabel mee te nemen. Om er zeker van te zijn dat de beelden juist worden vertoond, kunt u een afspraak maken om deze vooraf te testen.

Opnames

In Het Uitvaarthuis is geen apparatuur aanwezig om een opname te maken van de plechtigheid. Wel bent u vrij om dit desgewenst zelf te regelen. Uw uitvaartbegeleider kan u hierbij helpen.

Openingstijden

Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
10.00 tot 15.00 uur en op afspraak
(ook in de avonden)

zaterdag & zondag:
op afspraak (ook in de avonden)

Crematorium:

Op afspraak

Routebeschrijving

Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster is gelegen aan de Doctor J.M. den Uyllaan in Purmerend. Bereikbaar via de rotonde met de Flevostraat en dan direct de eerste straat rechts (Toortspad). Onze locatie beschikt over (gratis) parkeergelegenheid en ligt op slechts 700 meter afstand van treinstation Purmerend Overwhere.

Plan route ›