Begrafenis

Na afloop van de plechtigheid in Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster kan de overledene naar elke gewenste begraafplaats worden overgebracht. De Nieuwe Algemene Begraafplaats ligt op nog geen 2 kilometer afstand van Het Uitvaarthuis.

De Nieuwe Algemene Begraafplaats wordt beheert door de gemeente Purmerend. Hier zijn zowel algemene graven als eigen (familie)graven beschikbaar.

Algemeen graf

Een algemeen graf deelt u met meerdere onbekende overledenen. De plek wordt toegewezen. Op het graf kan een kleine steen geplaats worden. Een algemeen graf is voor 10 jaar en kan niet verlengd worden.

Eigen graf

Een eigen graf wordt ook wel een particulier graf genoemd. Dit graf is voor één persoon en u kunt zelf een plek uitkiezen. Het graf wordt uitgegeven voor 10 of 20 jaar en kunnen daarna voor telkens 10 jaar verlengd worden.

Familiegraf

Dit is een ‘eigen graf’ voor twee tot drie familieleden of naasten. Dit kan een bestaand graf zijn of een nieuw graf. De overledenen worden onder elkaar begraven en bijgeschreven op dezelfde steen.

Openingstijden

Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
10.00 tot 15.00 uur en op afspraak
(ook in de avonden)

zaterdag & zondag:
op afspraak (ook in de avonden)

Crematorium:

Op afspraak

Routebeschrijving

Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster is gelegen aan de Doctor J.M. den Uyllaan in Purmerend. Bereikbaar via de rotonde met de Flevostraat en dan direct de eerste straat rechts (Toortspad). Onze locatie beschikt over (gratis) parkeergelegenheid en ligt op slechts 700 meter afstand van treinstation Purmerend Overwhere.

Plan route ›