nieuw

Relaxing Workaholics Blend Body, Bath & Shower Oil

Soveral
€ 66,50
De ontspannende Soveral Workaholics Blend lichaams-, bad- & doucheolie biedt een aroma therapeutische mix van essentiële oliën voor zowel het lichaam als de geest. Ontwikkeld met neroli; een geweldige tonic voor de bloedsomloop en verlicht daarnaast stress gerelateerde aandoeningen zoals angst. Citroen kalmeert de geest, lavendel brengt emoties in evenwicht en geranium pakt negatieve gevoelens aan.
Hoe te gebruiken:
Massageolie: masseer in op de borst en hals voor een ontspannend effect. Masseer vanaf de voeten naar boven toe in cirkelvormige bewegingen voor een dieper en langer effect.
Bodyscrub: mix na het douchen zout of suiker met een beetje olie in de handpalm. Masseer in op de natte huid en concentreer op de droge gebieden. Spoel af met warm water en droog af met een handdoek.
Bodyolie: masseer na het douchen in op de natte huid van het lichaam en start bij de voeten. Het water op de huid helpt om de olie te verspreiden. De poriën zijn schoon en opengegaan door de warme douche, waardoor de olie makkelijk opgenomen wordt door het lichaam. Droog af met een handdoek.
Olie & badzout: meng een eetlepel olie met een kopje zout. Voeg toe aan het badwater en ontspan minstens 10 minuten in het warme bad.
Kleur125ml
Maat
Onesize

Onesize