Voluminous Dry Shampoo

Rahua
€ 38,00

Hét must-have product van Rahua, de Voluminous Dry Shampoo, laat andere producten ver achter zich, dankzij de verheffende innovatieve formule. Fijn in gebruik en makkelijk en snel in te zetten. Zorgt voor onmiddellijke dikte en volume, reinigt het haar en zorgt voor grip voor moeiteloze styling - én zonder het gebruik van water! Het product is drijfgasvrij en komt in een gerecycled, eco-drukpompje.

WIJZE VAN GEBRUIK: Draai aan het bovenste kapje om de dispenser te openen, schud het flesje en druk op het pompje om Rahua's Volumnious Dry Shampoo aan te brengen op de wortels en hoofdhuid. Breng aan op het haar om het haar te reinigen en om volume te geven.

TIP: Breng Rahua's Volumnious Dry Shampoo aan vanaf de wortels voor dikker haar en om een basis te creëren voor perfecte grip voor een moeiteloze styling.

STER INGREDIENTEN:
CASSAVA: Deze eetbare wortel is al duizenden jaren een veelgebruikt product van de inwoners van het Amazone gebied. Organisch, voedselwaardig cassave meel absorbeert oliën, zweet en reinigt het haar en de hoofdhuid - en biedt daarnaast een basis voor het stylen van het haar.
COSMETIC CLAY: Absorbeert oliën, zweet en vuiligheid van de hoofdhuid en het haar.
STAR ANISE: Eeuwenoude medicinale plant gebruikt voor zijn antiseptische eigenschappen. Zorgt daarnaast voor een zachte, schone geurnoot.

Kleur51gr
Maat
Onesize

Onesize