Hydration Detangler + UV Barrier

Rahua
€ 40,00
Creëer direct makkelijk doorkambaar haar met deze leave-in Hydration Detangler + UV Barrier van Rahua. Breng een basis aan op het haar met de spray om je haar te ontwarren en om eenvoudig het haar door te kunnen kammen. Deze hydraterende formule maakt het haar zachter, maakt pluizend haar glad en voorkomt breuken en beschadigingen in het haar. De krachtige, plantaardige werking van Morete olie helpt om een UV bescherming laag op te bouwen - en biedt gekleurd haar fotobescherming. Geparfumeerd met de tropische aroma's van passiefruit en mango.

WIJZE VAN GEBRUIK: Spray overdadig op vochtig of droog haar en kam door. Laat intrekken, niet uitspoelen. Breng een basis laag aan voor gezond en makkelijk in model te brengen haar na het gebruik van shampoo en conditioner.

STER INGREDIËNTEN:
MORETE (BURITI) OLIE: De olie van het vruchtvlees van deze Amazone vrucht is rijk aan vitamine A, C en E, essentiële vetzuren, tocoferolen en carotenoïden - met name beta-caroteen - en beschermt het haar tegen schadelijke UVA stralen.
RAHUA (UNGURAHUA): Versterkt zwak, beschadigd haar en zorgt voor gezonde haarzakjes en hoofdhuid. De superfijne moleculen zorgen ervoor dat kleurpigmentatie diep in de haarschacht dringt, waardoor het kleurbehoud wordt verlengd.
SACHA INCHI: Al eeuwenlang een belangrijke voedselbron in de Amazone; deze zaden zijn uitzonderlijk rijk aan omega-3 vetzuren en antioxidanten, waaronder vitamine A en E. Sacha Inchi olie onderhoudt het haar en houdt het vochtgehalte op peil. Daarnaast werkt het kalmerend voor de hoofdhuid.
ORGANIC MANGO SUIKERS: Dit sappige, tropische fruit biedt een subtiel onweerstaanbare, exotische geur en bevat suikers die eiwitten van oliën in het haar opnemen voor maximale hydratatie.
Kleur193ml
Maat
Onesize

Onesize