Freestyle Hair Texturizer

Rahua
€ 38,00
Deze effectieve en flexibele Freestyle Texturizer is dé perfecte keuze voor het creëeren van haarstijlen met een moeiteloze textuur, 'body' en stevigheid. Een natuurlijk, hoogwaardig alternatief voor synthetische stylingproducten, gemaakt van exclusieve plantaardige ingrediënten uit het Amazone regenwoud. Deze crèmige texturizer biedt de mogelijkheid om eenvoudig het haar te stylen. Creëer warrige looks en volume - geschikt voor fijne tot medium dikke haartypes. Een langhoudende formule om rekening mee te houden.

VOORDELEN:
Bereik losse, sexy en warrige lokken
Vereenvoudig het stylen van het haar
Laat het haar opdrogen of föhn het droog

GESCHIKT VOOR: Fijne tot medium dikke haartypes

WIJZE VAN GEBRUIK: Breng de texturizer aan op vochtig of droog haar - vanaf de wortels voor volume, op de punten voor textuur of op het gehele haar voor een model naar keuze.

TIP: Sla het haar na een kant en breng het product aan op de wortels en op de onderkant van het haar. Sla het haar naar de andere kant en breng opnieuw aan op de punten. Creëer een textuur naar wens.

STER INGREDIENTEN:
CARNAUBA WAX: Zorgt voor langhoudende kracht.
RAHUA-UNGURAHUA: Rijk aan omega-9, versterkt het haar.
PALO SANTO: 'Heilig hout', waardevol voor sjamaans uit de Amazone, is Rahua's karakteristieke geur met een verfijnd, aards aroma. Voor een rustgevende aroma therapeutische ervaring.
TAPIOCA STARCH: Zorgt voor ondersteuning, stevigheid en stylingsmogelijkheden.
Kleur105ml
Maat
Onesize

Onesize