Founder's Blend Scalp & Hair Treatment

Rahua
€ 48,00
Een baanbrekend product binnen de collectie van Rahua: deze Founder’s Blend Scalp & Hair Treatment. Dit innovatieve, plantaardige product is een haarbehandeling die het haar vanaf de hoofdhuid tot in de diepste laag voedt. Het haar wordt versterkt, de vochtbalans hersteld en de hoofdhuid gekalmeerd terwijl de balans in het microbioom van de hoofdhuid wordt teruggebracht. Palo santo olie verwijdert slechte bacteriën die roos veroorzaken en ondersteunt goede bacteriën die haargroei bevorderen.

STER INGREDIËNTEN:
RAHUA-OLIE: rijk aan Omega 9, versterkt zwakke en beschadigde lokken, hydrateert en houdt de hoofdhuid gezond.
PALO SANTO OLIE: brengt het microbioom van de hoofdhuid in evenwicht. Een natuurlijk bio-conserveermiddel dat de hoofdhuid ten goede komt door slechte bacteriën te elimineren die roos of een droge hoofdhuid veroorzaken, terwijl het de goede bacteriën ondersteunt die de haargroei en gezondheid van de hoofdhuid bevorderen.
HENNEPOLIE: anti-irriterende, ontstekingsremmende eigenschappen. Rijk aan aminozuren, vitamines en antioxidanten voor het voeden en kalmeren van de hoofdhuid.

WIJZE VAN GEBRUIK: breng aan op de hoofdhuid en het haar en masseer goed in. Laat het product 15 minuten intrekken of gebruik als overnight treatment. Grondig uitspoelen.
Kleur38ml
Maat
Onesize

Onesize