Color Full Shampoo Travel Size

Rahua
€ 13,00
Eindelijk een kleurbehoudende shampoo geformuleerd uit pure plantaardige ingrediënten uit het Amazone regenwoud. Deze Rahua Color Full Shampoo in handig reisformaat is gecreëerd met gardenia en lavendel. Deze rijke en crèmige shampoo beschermt geverfd haar door elke haarstreng in te kapselen met de kracht van Rahua, morete en lijnzaadolie. De shampoo gaat het vervagen van de kleur tegen en zorgt voor een langhoudend en levendig resultaat. En biedt daarnaast een volledig spectrum kleurbescherming voor alle tinten gekleurd of ge-highlighted haar.

GESCHIKT VOOR: Alle gekleurde haartypes

WIJZE VAN GEBRUIK: Breng aan op vochtig haar, laat inwerken, spoel uit en herhaal indien nodig.

STER INGREDIENTEN:
RAHUA-OLIE: Superfijne moleculen zorgen ervoor dat de kleurpigmentatie diep in het haar dringt voor een langhoudende kleur. Zwakke, beschadigde haarstrengen worden versterkt en de hoofdhuid en wortels worden gezond gehouden.
MORETE: Rijk aan essentiële zuren en carotenoïden, waaronder bètacaroteen, hoog in vitamine C en E voor een gezonde hoofdhuid en bescherming tegen agressieve agressoren.
GARDENIA ENFLEURAGE: Een perfecte zoete, gebloemde olie verkregen door een delicaat proces - waarbij de pure gardenia essentie wordt behouden.
Kleur60ml
Maat
Onesize

Onesize