Detox Charcoal Mask

Patyka
€ 21,00
Dit Patyka Detox Charcoal Mask is een zuiverend masker dat de gecombineerde tot vette huid in balans brengt en de doffe huid die verstikt wordt door vervuiling ontgift. Het masker absorbeert overtollig talg, verheldert de teint en werkt zuiverend voor de huid. Plekjes op de huid worden verminderd dankzij de regenererende eigenschappen van groene klei. De crèmige textuur zuivert de huid zonder deze uit te drogen.

Hoofdingrediënten:
Plantaardig Houtskool: reinigt de huid en reguleert de productie van talg. Houtskool heeft een ontgiftende werking en absorbeert alle gifstoffen en onzuiverheden van de huid. Daarnaast is dit ingrediënt bijzonder geschikt voor een doffe, acne-gevoelige huid of een huid die onderhevig is aan stress of vervuiling.
Groene Klei: deze klei heeft helende en regenererende eigenschappen die onzuiverheden bestrijden en vlekjes op de huid verminderen.
Zink: is een sporenelement met antioxiderende eigenschappen met een hoge effectiviteit tegen huidproblemen. Zink heeft een reinigende en zuiverende werking die bacteriën aanpakt die verantwoordelijk zijn voor onvolkomenheden en ontstekingsreacties.

Hoe te gebruiken: gebruik een of twee keer per week en breng aan op een droog gezicht. Laat 10 minuten intrekken en spoel af met warm water.
Kleur50ml
Maat
Onesize

Onesize