Bright Blonde Sun Lightening Mist

Oribe
€ 42,00
Ontdek Oribe’s Bright Blonde Sun Lightening Mist om je blonde haartint geleidelijk op te lichten met de warmte van de zon of je föhn - en verleng je vakantielook. Deze peroxide-vrije spray is geformuleerd met een natuurlijke mix van citroen en kamille om highlights op te lichten en het haar tegelijkertijd gewichtloos te hydrateren en UV-bescherming te geven.

Hoofdingrediënten:
Oribe Signature Complex (watermeloen, lychee en Edelweiss bloem extracten) beschermt het haar tegen oxidatieve stress, veroudering en de afbraak van natuurlijke keratine
Geconcentreerd citroenextract: licht het haar geleidelijk op en maakt highlights lichter voor ‘sun-kissed’ lokken.
Kamille-extract: licht het haar op terwijl de kleurtoon, tonaliteit en helderheid van het haar wordt verbeterd.
Tropische mix extract (papaya, hibiscus en gardenia): voedt, verzacht en maakt de haarwortels gladder voor zichtbaar gezondere en ultra-glanzende lokken.
Luminescine: biedt antioxidant bescherming en verbetert de glans van het haar door licht om te zetten in een ultra-reflecterende glans.
Kokosnootwater en Aloë Blad Extract: helpen uitdroging veroorzaakt door Uv-stralen te voorkomen, terwijl het essentiële vocht wordt hersteld om lokken te hydrateren, glad te maken en te voeden.

Voordelen:
Werkt geleidelijk verhelderend, oplichtend en verbetert de uitstraling van geverfd haar of haar met highlights.
Geeft lichtgewicht hydratatie en voeding.
Voegt glans en reflecterende helderheid toe.
Beschermt tegen schade en droogheid veroorzaakt door Uv-straling.
Vrij van perioxide.

Hoe te gebruiken:
Schud goed voor gebruik, spray op vochtig of droog haar om highlights te creëren of breng overal aan. Ga de zon in of föhn het haar. Herhaal dagelijks totdat de gewenste lichtheid is bereikt.
Kleur125ml
Maat
Onesize

Onesize