Onze ruimtes

Wat voor afscheid u ook wenst: in Het Uitvaarthuis verzorgen wij het graag voor u. Wij hebben ruimtes waarin u in intieme sfeer afscheid kunt nemen. Zo kunt u kiezen voor een huiskamerafscheid in onze familieaula of een plechtigheid in onze aula. Ook hebben wij een mooie koffiekamer (condoleanceruimte) en een rouwkamer voor een rouwbezoek.

Onze locatie is geheel rolstoelvriendelijk en beschikt over (gratis) parkeergelegenheid.

Aula

Onze aula is gericht op een plechtigheid naar wens. De ruimte biedt ruimte aan 50 zitplaatsen. Een mooie aula voor een uitvaart in persoonlijke sfeer.

Specificaties
Aantal stoelen: 50
Aantal staanplaatsen: 20
Muziek afspelen: ja
Beeld vertoning: ja
Piano/vleugel aanwezig: nee
Geluidsopname: nee

Huiskamerafscheid (familieaula)

Speciaal voor gezelschappen die de voorkeur geven aan een intieme plechtigheid bieden wij het huiskamerafscheid in onze familieaula. Deze ruimte heeft een huiselijk sfeer en is aula en koffiekamer in één.

Specificaties
Aantal personen: max. 30
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: ja
Geluidsopname: nee
Consumpties mogelijk: ja, uitgebreid cateringassortiment

Condoleanceruimte (koffiekamer)

Na afloop van een plechtigheid kunnen de nabestaanden samen zijn in onze condoleanceruimte. Desgewenst met een hapje en/of drankje. Wij bieden een zeer uitgebreid cateringassortiment.

Specificaties
Muziek afspelen: ja
Beeld vertonen: ja
Consumpties mogelijk: ja, uitgebreid assortiment

Rouwkamer

Voor een persoonlijk afscheid, familiebezoek of condoleance in de dagen voorafgaande aan de uitvaart kunnen we de overledene opbaren in onze rouwkamer, zodat u nog even bij uw dierbare kunt zijn.

Verzorgingsruimte

In onze nette verzorgingsruimte verzorgen wij de overledene. Dit kan met of zonder familie.

Koelruimte

Voor het verblijf van de overledene van het moment van overlijden tot wanneer de uitvaart plaatsvindt.

Kamer voor asafgiften

De as van uw dierbare kunt u vanaf een maand na de crematie bij ons ophalen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met één van onze medewerkers. De as overhandigen wij in een speciaal hiervoor ingerichte kamer. In deze kamer tonen wij diverse asproducten. De sierurnen die hier staan zijn beschikbaar voor de verkoop.

Openingstijden

Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
10.00 tot 15.00 uur en op afspraak
(ook in de avonden)

zaterdag & zondag:
op afspraak (ook in de avonden)

Crematorium:

Op afspraak

Routebeschrijving

Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster is gelegen aan de Doctor J.M. den Uyllaan in Purmerend. Bereikbaar via de rotonde met de Flevostraat en dan direct de eerste straat rechts (Toortspad). Onze locatie beschikt over (gratis) parkeergelegenheid en ligt op slechts 700 meter afstand van treinstation Purmerend Overwhere.

Plan route ›