nieuw

NB Ceutical Calming Eye And Lip Makeup Remover

Natura Bissé
€ 43,50
De NB Ceutical collectie van Natura Bissé richt zich op het beschermen, verzachten, kalmeren en verzorgen van de meest gevoelige huid. De hypoallergene producten gaan huidveroudering tegen, versterken de huidbarrière en stimuleren het herstelproces van de huid. Deze make-up remover voor ogen en lippen is een tweefasige reiniger met een oliefase voor het effectief verwijderen van make-up en onzuiverheden en een waterfase met sterk hydraterende eigenschappen. De make-up remover is doordrenkt met groene thee om de delicate huid rond de ogen en de lippen te kalmeren en verzachten.

Hoofdingrediënten: Betaïne om optimale hydratatie te behouden. Groene thee extract heeft een rustgevend en antistress effect. Het neutraliseert de effecten van vrije radicalen, waardoor irritatie en droogheid worden verminderd. Chelaatvormers voorkomen dat de huid uitdroogt na het reinigen.

Hoe te gebruiken: Schud de remover goed voor gebruik, zodat de twee substanties (water en olie) zich kunnen verbinden aan elkaar. Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op een wattenschijfje en haal dit zachtjes over de ogen en de lippen. Naspoelen is niet nodig.
Kleur100ml
Maat
Onesize

Onesize