Reparative Facial Moisturizer

Maak je klaar voor een skincare boost met natureofthings' Reparative Facial Moisturizer. Doordrenkt met krachtige bioactieve oliën, hydrateert en herstelt deze unieke, lichte formule diep in de huidlagen om schade door omgevingsinvloeden en ontstekingen op cellulair niveau aan te pakken. Van binnenuit gevoed oogt je huid zichtbaar steviger, voller en helderder. En handig voor onderweg dankzij het compacte formaat - perfect voor een on-the-go glow!

Hoofdingrediënten:
Squalane: voorkomt vochtverlies en herstelt de soepelheid en flexibiliteit van de huid – afkomstig van suikerriet.
Tremella-paddenstoel: ook bekend als sneeuwzwam. Wordt vaak vergeleken met hyaluronzuur vanwege zijn vermogen om vocht aan te trekken en vast te houden. Hierdoor verbetert het de hydratatie van de huid, verhoogt het de elasticiteit en geeft het een vollere uitstraling.
Zwarte Bessenzaadolie: afgeleid van zwarte bessenfruit is deze olie rijk aan vetzuren die de oppervlakte van de huid doordringen om een overvloed aan voeding te leveren, terwijl het de waterretentie verbetert om de algehele hydratatie te verhogen.
Sheaboter: wordt beschouwd als een huid-superfood, rijk aan vetzuren en antioxidanten, en staat bekend om zijn vermogen om zelfs de droogste en meest geïrriteerde huid te voeden en te verzachten.

Hoe te gebruiken:
Breng een hoeveelheid ter grootte van een parel op de palm van je handen. Breng aan op het gezicht en de nek met opwaartse bewegingen totdat het product volledig is opgenomen. Gebruik 's ochtends en 's avonds.
KleurTravel | 30ml
Maat
Onesize

Onesize