Fortifying Magnesium Soak

Verlang je naar verlichting van pijn en spierherstel? Dan kan natureofthings’ Fortifying Magnesium Soak nog wel eens jouw redder in nood zijn. Deze soak werkt als een wonder op verschillende fronten: het verlicht pijn en ongemak, ontgift en hydrateert de huid, en tilt je algehele gevoel van rust en welzijn naar een hoger niveau. Met een royale dosis magnesiumchloride verzacht deze soak spanning en pijn, terwijl papaya-enzym ontstekingen te lijf gaat. Passiebloem voegt een extra dimensie van rust toe aan het bad, terwijl Franse groene klei de huid verfrist en ontgift. Ideaal voor 's avonds of vlak voor het slapengaan om een betere nachtrust te bevorderen.

Hoofdingrediënten:
Papaya enzyme: afkomstig van de rauwe vrucht van de papajaplant, is dit proteolytisch enzym een ontstekingsremmend middel dat vaak wordt gebruikt bij de behandeling van pijn, spierpijn en zwelling.
Magnesium chloride: nuttig voor het ondersteunen van een rustige slaap, het beheersen van stress en angst, het ondersteunen van gezonde spieren, gewrichten en botten, en het reguleren van de huid.
Bromelaïne: een ontstekingsremmer die helpt bij het verzachten van pijn en het verminderen van zwelling.

Hoe te gebruiken:
Giet de volledige inhoud in een warm bad en laat het minstens 20 minuten inwerken. Combineer niet met andere producten voor of na het bad om de voordelen van de plantaardige oliën te behouden.

Let op: dit product is niet geschikt voor zwangere vrouwen, omdat het magnesium bevat en dus een spierontspannende werking heeft.
Kleur227 g
Maat
Onesize

Onesize