NB-Ceutical Tolerance Verzachtende Toner

Natura Bissé
€ 54,50
De NB Ceutical collectie van Natura Bissé richt zich op het beschermen, verzachten, kalmeren en verzorgen van de meest gevoelige huid. De hypoallergene producten gaan huidveroudering tegen, versterken de huidbarrière en stimuleren het herstelproces van de huid. Deze delicate toner herstelt de pH-balans van de huid, terwijl de hydratatiebarrière wordt versterkt dankzij het essentiële aminozuur L-arginine. Met kamille, vlierbloesem en groene thee extract als onderdeel van de formule, heeft de toner een verzachtende en rustgevende werking – een wellness-gevoel aan huis!

Hoofdingrediënten:
Kamille- en vlierbloemextracten kalmeren de pH-balans van de huid.
L-arginine, een essentieel aminozuur, om de natuurlijke pH-balans van de huid te helpen herstellen en een optimale hydratatie te bereiken.
Groene thee extract heeft een rustgevend en antistress effect. Het neutraliseert de effecten van vrije radicalen, waardoor irritatie en droogheid worden verminderd.

Hoe te gebruiken:
Reinig de huid grondig en breng deze toner aan met een wattenschijfje op het gezicht en de hals voor je serum en moisturizer. Gebruik dagelijks. Mild genoeg om meerdere keren per dag te gebruiken om de huid te versterken.
KleurTolerance Toner 200ml
Maat
Onesize

Onesize