Essential Shock Intense Gel Cream

Natura Bissé
€ 134,00
Deze Essential Shock Intense Gel Crème van Natura Bissé is een intensieve verstevigende gelcrème voor alle huidtypes. Deze ultra-lichtgewicht gelcrème is een zeer effectieve anti-aging behandeling die de huid voedt en vitaliseert én een krachtige verstevigende en anti-rimpel formule biedt die droge plekjes corrigeert en het uiterlijk van expressielijnen vermindert. De collageenproductie wordt verhoogd door het proteoglycan-dermacomplex dat ook de dichtheid van de huid verbetert en de huid regenereert.
Proteoglycan-Derma Complex (3%) verhoogt de collageensynthese en hyaluronzuurniveaus. Het versterkt de huid, verbetert de interne hydratatie, verhoogt de dichtheid en minimaliseert het verschijnen van lijntjes en rimpels.
Aminoessence cocktail (4.5%), een voedend concentraat bestaande uit aminozuren die essentieel zijn bij het behouden van elasticiteit en de aanmaak van collageen.
Isoflavonen (phytoestrogeen) uit de Iris Florentina bloem bevat uitstekende anti-aging eigenschappen die de hormonale verandering in de huid verlichten.
Vitamine C, E en F beschermen de huid tegen vrije radicalen.

Hoe te gebruiken:
Elke ochtend en/of avond aanbrengen. Reinig het gezicht eerst grondig en gebruik daarna een toner en serum voor het aanbrengen van de crème. Gebruik vervolgens de vingertoppen om de crème over het gezicht, hals en decolleté aan te brengen. Masseer zachtjes in tot het volledig is opgenomen.
Kleur75ml
Maat
Onesize

Onesize