Essential Shock Intense Complex Serum

Natura Bissé
€ 205,50
De Essential Shock Intense lijn van Natura Bissé bevordert vernieuwing en herstel van de huid op meerdere niveaus en in de diepere huidlagen voor een onmiddellijk verjongend en verstevigend effect. Dit krachtige en intensieve anti-aging verstevigende serum regenereert, hydrateert en voedt de huid diep terwijl de diepte van rimpels wordt verminderd. Het serum maakt de huid strakker, terwijl de huid gelift en verstevigd wordt.

Hoofdingrediënten:
Proteoglycan-Derma Complex verhoogt de collageensynthese en hyaluronzuur niveaus. De huid wordt sterker, de interne hydratatie wordt verbeterd, de dichtheid van de huid wordt verhoogd en rimpels en fijne lijntjes worden geminimaliseerd.
Aminoessence cocktail is een voedingsrijk concentraat van aminozuren die essentieel zijn voor de huid (inclusief natuurlijke vrije vorm collageen en elastine aminozuren), die de hydratatie, stevigheid en elasticiteit van de huid herstellen.
Isoflavonen (fyto-oestrogenen) die worden verkregen uit de Iris Florentina bloem hebben buitengewone anti-huidverouderingseigenschappen om de veranderingen die veroorzaakt worden door hormonale tekorten te verlichten.
Ingekapseld antioxidant vitamine C komt geleidelijk vrij gedurende de dag en voorkomt het schadelijke effect van vrije radicalen.

Hoe te gebruiken:
Breng dagelijks aan op de huid van het gezicht, hals en decolleté in de ochtend en/of de avond. Masseer zachtjes in op de huid totdat het serum geheel geabsorbeerd is. Vervolg met je gebruikelijke beauty ritueel.
Kleur30ml
Maat
Onesize

Onesize