Diamond Extreme Oil Treatment

Natura Bissé
€ 171,50
Wist je dat onze huid de uren dat je slaapt gebruikt om te herstellen en te regenereren? De Diamond Extreme Oil treatment van Natura Bissé is een krachtig serum dat gedurende deze uren zorgt voor een extra zichtbaar resultaat. De olie voedt diep, regenereert, maakt de huid steviger, revitaliseert en verbetert de elasticiteit en flexibiliteit van de huid. De toevoeging van onder andere vitamine E en F maken de huid weerbaarder voor externe factoren. De huid voelt gladder, steviger en oogt frisser. Rijke olietextuur die voedt zonder vettig te voelen. Subtiele geur.

Hoofdingrediënten:
Bio-mimetische huidolies: een mix van krachtige olies met intens voedende eigenschappen.
Chia olie: een superfood olie die rijk is aan vetzuren, omega 3 en omega 6, regenereert, hydrateert en laat de huid stralen, werkt ontstekingsremmend.
Amarantolie: rijk aan vitamine E en exceptioneel hydraterend, beschermt de huid voor veroudering, werkt verzachtend en ontstekingsremmend.
Calendula olie: rijk in vitamine E en linolzuur, krachtige kalmerende en ontstekingsremmende werking.
Wortelolie: de hoge concentratie van beta-carotene zorgt voor uitzonderlijke goede regeneratieve en antioxidant effecten.

Hoe te gebruiken: Gebruik als voedende, herstellende behandeling. Breng twee weken lang elke nacht aan. Voor een extra boost voeg je een paar druppels toe aan je crème en zelfs je handcrème.
Kleur30ml
Maat
Onesize

Onesize