Diamond Extreme Light Day and Night Cream

Natura Bissé
€ 359,50
De Diamond collectie van Natura Bissé is de meest baanbrekende anti-aging verzorging tot nu toe. Exclusieve ingrediënten als Artemia Salina, Retinol en Magneet Nanosomen transformeren je huid radicaal en blazen je vermoeide huid nieuw leven in. Deze lichtere variant van de Diamond Extreme Crème target vijf gebieden van huidveroudering. De crème revitaliseert, hydrateert, lift, verstevigt en doet de aanblik van rimpels verzachten. Resultaat is een hernieuwde balans en een voelbaar stevigere huid. Zoek je een vollere crème probeer dan de rijke textuur uit deze serie, of combineer beide. Lichte textuur voor overdag, de rijke voor de nacht.

Een energie injectie met een indrukwekkend allround anti-aging effect. Zichtbaar liftend en voelbaar verstevigend effect. Draagt bij aan het vervagen van rimpels en uitdrukkingslijntjes. Sterk hydraterende eigenschappen voor een zichtbaar en voelbaar jongere huid. Herstelt de energiebalans van de huid, maakt weerbaarder tegen externe invloeden. Trekt snel in, ideale basis voor make-up, matte finish. Vrij van Parabenen.

Hoofdingrediënten:
Het Smart Energy Complex - een rijke cocktail van Artemia Salina, extract van de wortel van de Pioen Roos en ChronoSkin - zorgt voor een sterke dosis dagelijkse energie die samenwerkt met de natuurlijke cyclus van de huid. Mastic crystal tear oil, Ceratonia Siliqua en erwtenextract verstevigen de gezichtscontouren en maken de huid elastischer en fluweelzacht. Peptixyl ProYouth, een peptide ingrediënt, doet fijne lijntjes en rimpels vervagen, de huid wordt egaler en haar natuurlijke uitstraling terugkrijgt. Plumping lipiden & Phytosphingosine stimuleren de hydratatie van de huid en verbeteren het vochtgehalte in de epidermis voor een egalere aanblik en voelbaar volle zachte huid. Prebiotica en een cocktail van antioxidanten dragen bij aan het zichtbaar verminderen van invloeden van buitenaf en een indrukwekkend allround anti-aging effect voor een hernieuwde balans.

Hoe te gebruiken:
Elke ochtend voor dagelijkse bescherming en elke avond voor herstel en vernieuwing. Aanbrengen na het Diamond Extreme Serum, op een gereinigde huid. Met zachte ronddraaiende bewegingen op gezicht, hals en decolleté aanbrengen, inmasseren tot de crème volledig is opgenomen. Maak je huidverzorgingsritueel compleet met de Diamond Extreme Vitaliserende Oog Crème en Diamond Extreme Night Mask.
Kleur50ml
Maat
Onesize

Onesize