Diamond Extreme Energizing Eye Cream

Natura Bissé
€ 228,50
Natura Bissé biedt luxe en innovatieve huidverzorging met een focus op doelgericht resultaat. Zoals de gehele Diamond collectie, pakt ook deze vitaliserende Diamond Extreme oogcrème de verschijnselen van huidveroudering aan bij de bron door stevigheid en elasticiteit te verbeteren en fijne lijntjes, rimpels, donkere kringen en tekenen van vermoeidheid tegen te gaan.

Hoofdingrediënten: Artemia Salina extract: stimuleert de natuurlijke energie van de huid om circulatie te bevorderen. Vitamine PP: stimuleert de huid om donkere kringen en verdikking tegen te gaan. Epidermaal vernieuwingscomplex: verfijnde zelfregulator die de huidbarrière ondersteunt en de textuur en toon verbetert. Ursolzuur & Erwtextract: ondersteunt een strakkere huid en voorkomt verslapping. Uitzonderlijke pigmenten: zorgt voor een heldere uitstraling.

Hoe te gebruiken: Breng aan rondom de ogen op een gereinigde huid, na het aanbrengen van serum en moisturizer. Voor een extra boost: breng een royale laag aan en laat 15 minuten inwerken als een oogmasker. Masseer daarna de overgebleven crème voorzichtig in de huid.
Kleur25ml
Maat
Onesize

Onesize