Diamond Cocoon Deep Enzyme Cleanser

Natura Bissé
€ 84,00

De huid bevrijden van alles wat dagelijkse luchtvervuiling op de huid achterlaat doe je met deze de Diamond Cocoon Deep Enzyme Cleanser van Natura Bissé. De diep reinigende mousse verwijdert gifstoffen en onzuiverheden door vervuiling en schadelijk blauw licht van schermen. De huid barrière wordt versterkt op de dieper gelegen lagen terwijl schadelijke en vervuilende deeltjes worden geïsoleerd en buitengesloten. 

Let op: geschikt voor dagelijks gebruik in leefgebieden met zware vervuiling en eens of tweemaal per week in leefgebieden met normale vervuiling.

Hoofdingrediënten:

- CaptureEX3 technologie: intense drievoudige reiniging om vervuiling te absorberen, isoleren en op te lossen 

- Lipase: enzyme dat overtollig olie verwijdert en het keratine ondersteunt voor een diepe reiniging, een gladdere huid en verbeterde textuur. Reinigt zonder de natuurlijke beschermlaag van de huid aan te tasten. 

- Alteromonas Fermentatie-extract: isoleert en verwijdert vervuilde deeltjes van het huidoppervlak 

- Sepiolita: bevat rijstzetmeel en zuiverende klei die samenwerken als een spons om de kleinste resten van gifstoffen en vervuiling te absorberen en te verwijderen 


Hoe te gebruiken:
Breng aan op de schone en droge huid, maak je vingertoppen nat met water en masseer lichtjes in de huid. Verwijder daarna met water of met een vochtige doek. Gebruik 1 a 2 keer per week in de avond voor je gebruikelijke toner en nachtverzorging. 

Kleur100ml
Maat
Onesize

Onesize