C+C Vitamin Brightening Cream

Natura Bissé
€ 132,00
De C+C Vitamin collectie van Natura Bissé biedt alle gunstige effecten van vitamine C; de meest directe manier om zichtbare tekenen van veroudering in de meest natuurlijke vorm te herstellen en te voorkomen. Deze crème bevat krachtige antioxidanten, heeft een rijke textuur en beschermt de huid tegen vrije radicalen en invloeden van buitenaf. De formule stimuleert de collageenproductie om verkleuringen te bestrijden en herstelt de elasticiteit en stevigheid van de huid met een hoge concentratie vitamine C.

Hoofdingrediënten:
Pure, ingekapselde vitamine C geeft geleidelijk vitamine af gedurende de dag. Vitamine C Asimil bevordert de opname van vitamine C. Gestabiliseerd ascorbinezuur is een krachtige antioxidant dat rimpeltjes en fijne lijntjes voorkomt en vervaagt, en de elasticiteit van de huid bevordert. Provitamine D bevordert het behoud van optimale niveaus van vitamine D, wat een cruciale rol speelt in de voorkoming van huidveroudering. Kurkuma-olie verbetert het natuurlijke vermogen van de huid om zichzelf te beschermen tegen schade door uv-straling.

Hoe te gebruiken:
Breng dagelijks aan in de ochtend en/of avond op een grondig gereinigde huid. Masseer zachtjes in op het gezicht, de hals en het decolleté tot de crème volledig is opgenomen.
Kleur75ml
Maat
Onesize

Onesize