Essential Shock Intense Firming Cream

Natura Bissé
€ 134,00
De Essential Shock Intense lijn van Natura Bissé bevordert vernieuwing en herstel van de huid op meerdere niveaus en in de diepere huidlagen voor een onmiddellijk verjongend en verstevigend effect. Deze herstellende en hydraterende crème met zichtbare liftende en verstevigende eigenschappen is de ultieme anti-verouderingsbehandeling voor de rijpere en droge huid. Toegevoegde Proteoglycan-Derma Complex verhoogt de collageensynthese en hyaluronzuurniveaus, terwijl een krachtige cocktail van aminozuren en vitaminen de schadelijke effecten van vrije radicalen voorkomt.

Hoofdingrediënten:
Proteoglycan-Derma Complex (3%) verhoogt de collageensynthese en hyaluronzuurniveaus. Het versterkt de huid, verbetert de interne hydratatie, verhoogt de dichtheid en minimaliseert het verschijnen van lijntjes en rimpels.
Aminoessence cocktail (4,5%), een voedend concentraat bestaande uit aminozuren die essentieel zijn bij het behouden van elasticiteit en de aanmaak van collageen.
Isoflavonen (phytoestroegeen) uit de Iris Florentina bloem bevat uitstekende anti-aging eigenschappen die de hormonale verandering in de huid verlichten.
Vitamine C, E en F beschermen de huid tegen vrije radicalen.

Hoe te gebruiken:
Elke ochtend en/of avond aanbrengen. Reinig het gezicht eerst grondig en gebruik daarna een toner en serum voor het aanbrengen van de crème. Gebruik vervolgens de vingertoppen om de crème over het gezicht, hals en decolleté aan te brengen. Masseer zachtjes in tot het volledig is opgenomen.
Kleur75ml
Maat
Onesize

Onesize