Diamond Glyco Extreme Peeling

Natura Bissé
€ 242,00
De Diamond Glyco Extreme Peel van Natura Bissé is een efficiënte en niet-agressieve peeling voor de delicate huid. Dit meesterwerkje werkt drievoudig en basis van enzymen en verwijdert dode huidcellen en vervuiling terwijl actieve ingrediënten inwerken op de diepste lagen, voor een jeugdige uitstraling en een soepele huid. De textuur wordt zichtbaar verbeterd, poriën worden minder zichtbaar, pigmentatie wordt verminderd en huidvernieuwing wordt gestimuleerd.

Hoofdingrediënten:
- 5 AHA's (glycolzuur, appelzuur, wijnsteenzuur, citroenzuur en melkzuur) samen met salicylzuur voor het effectief verwijderen van dode cellen van het huidoppervlak. 
- Exfolyactil-mimeticum, een peptide voor het verwijderen van dode cellen en het bevorderen van vernieuwing van het huidoppervlak.
- Beta-liponzuur werkt op de diepste lagen van de huid om daar enzymen te stimuleren die verantwoordelijk zijn voor het natuurlijke huidvernieuwingsproces.

Hoe te gebruiken: 
Reinig de huid goed en breng 4 pompjes aan op de t-zone, 4 pompjes op wangen en contouren en 6 pompjes op nek en decolleté en laat 15 minuten intrekken. Verwijder met warm water of een vochtige doek. Behandel na met een serum, crème en oogcrème.
Kleur30ml
Maat
Onesize

Onesize