Sunlite Color Tinted Face Sunscreen SPF 30

Laouta
€ 22,99
Laouta's Sun-lite Color Tinted zonnebrand biedt naast bescherming een lichte tint voor het gezicht met een zomerse geur. De olievrije formule met SPF30 is verrijkt met vijgcactus, aloë vera en ectoïne voor optimale hydratatie en verzorging van het gezicht. De eco verpakking is gemaakt van suikerriet met een ‘I am Green’ certificaat - goed voor jou én de planeet!

Hoofdingrediënten:
- Vijgcactus (prickly pear): vanwege het hoge gehalte aan vitamine C, carotenoïden en kalium beschermt vijgcactus de huid en bestrijdt het vrije radicalen voor een gezonde, stralende huid.
- Aloë vera en panthenol: een mix met een uitstekende regeneratieve werking om de huid te verkoelen.
- Squalaan: het ultieme ingrediënt met regeneratieve en anti-aging eigenschappen.
- Ectoïne: heeft hydraterende, beschermende, barrière regulerende, stabiliserende en kalmerende eigenschappen op de huid. Klinisch bewezen dat het de huid beschermt tegen luchtvervuiling, IR en blauw licht straling.

Hoe te gebruiken: Breng gelijkmatig aan ten minste 20 minuten voor blootstelling aan de zon. Breng aan op het gezicht, de nek en de oren. Breng elke 2 uur opnieuw aan en direct na zwemmen of zweten en na het drogen met een handdoek. Kan worden gemengd met andere Sun-lite producten voor een customized kleur.
Kleur50ml
Maat
Onesize

Onesize