nieuw

Instant Smoothing Serum

Grown Alchemist
€ 80,00
Dit Instant Smoothing Serum van Grown Alchemist is ontwikkeld met een tri-hyaluronzuurcomplex. Dit complex is plantaardig en geformuleerd met hyaluronzuur-moleculen. Het innovatieve anti-aging serum levert onmiddellijk een liftend effect dankzij intense hydratatie en het gladmaken van het huidoppervlak. Bij regelmatig gebruik van het serum werkt deze als een preventieve super booster tegen huidveroudering die de vorming van fijne lijntjes en rimpels voorkomt. Ontdek dit krachtige dagelijkse schoonheidselixir.

Hoofdingrediënten: Lage en mediumzware hyaluronzuur-moleculen dringen diep door in de structuur van de huid en bieden hydratatie in de dermis en rehydrateren huidcellen na verloop van tijd. Hyaluronzuur-moleculen die hoog in gewicht zitten leveren een intense hydratatie aan de oppervlakkige lagen van de huid. Voor een jong uitziende, stevige, stralende en gladde huid.

Hoe te gebruiken: Masseer een kleine hoeveelheid in op de huid van het gezicht, hals en decolleté. Breng zowel ’s ochtends als ’s avonds aan na het reinigen en tonen van de huid. Vervolg met je favoriete moisturizer.
Kleur25ml
Maat
Onesize

Onesize