nieuw

Essential Lifting Lotion

Patyka
€ 42,00
Ontdek de derde stap van het anti-aging ritueel voor het verwijderen van make-up met deze Essential Lifting Lotion van Patyka. Ontwikkeld met anti-huidverouderingsingrediënten die een gladde, soepele huid creëren voor een stralende, heldere teint. Reinig diep, maak glad, verstevig en regenereer de huid met de 3-staps methode. Start met de Remarkable Cleansing Oil en de Cleansing Perfection Foam en eindig met deze lotion voor een mooie, goed uitziende huid en vertraag het verschijnen van rimpels. Deze lotion is een anti-aging collageen booster die verrijkt is met 7 essentiële natuurlijke actieve ingrediënten.

Hoofingrediënten:
- Puur en Plantaardig Hyaluronzuur: zorgt voor een hoge hydratatie, terwijl de huid voller oogt en fluweelzacht aanvoelt.
- Polysachariden van Haver: zorgen voor een onmiddellijk tensor effect en verminderen de diepte van de rimpels.
- Hexapeptide-11: is een echte booster voor de collageenproductie en elastine. Verstevigt daarnaast het huidoppervlak en verbetert de stevigheid, soepelheid en elasticiteit van de huid.

Hoe te gebruiken: gebruik in de ochtend door de lotion te sprayen op de huid van het gezicht. Gebruik in de avond met een wattenschijfje en dep zachtjes op de huid van het gezicht om het anti-aging ritueel te complementeren.
Kleur100ml
Maat
Onesize

Onesize