Ervaringen

Heeft u een ervaring die u met ons wilt delen? Klik hier.

Een prima verzorgde, nette uitvaart.

- Mevrouw van Houten – Dirkzwager, juli 2018

Ik vond het echt heel netjes en perfect geregeld. Wij hebben een hele goede ervaring gehad namens de hele familie!

- Mevrouw Slisser, april 2018

Wat een fantastische, empathische medewerker was onze begeleidster. We hebben zeer veel steun van haar gehad en ze heeft alles geweldig geregeld. Alle lof en complimenten voor haar en de tijd die ze nam. Ook geweldige medewerkers in Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster.

- De heer Goossen, maart 2018

Werkelijk iedereen waar ik contact mee heb gehad was inlevend, vriendelijk en professioneel op een benaderbare manier. Jullie ontzorgen op een warme manier.

- Mevrouw van der Kaaij, maart 2018

Reaal vertelde mij dat PC alles op de juiste manier zou regelen en dat klopte. Vooral de crematiebegeleidster was helemaal top. We zijn zeer tevreden.

- De heer Van Zeventer, maart 2018

Professioneel, bekwaam en uiterste flexibel

PC Uitvaart is een zeer professionele organisatie en bovendien zijn alle medewerkers uiterst empatisch. Toen wij wisten dat mijn man, Alfred, terminaal was hebben wij PC Uitvaart samen thuis ontvangen om zijn laatste wensen te bespreken. Dat kon op heel korte termijn.
De uitvaartbespreker was heel meelevend met onze uitzichtloze situatie. We hebben besproken hoe wij de uitvaart voor ons zagen en samen het draaiboek doorgenomen. We wilden het simpel houden. Tijdens het gesprek heb ik nadrukkelijk aangegeven dat ik samen met de uitvaartbroeders mijn man wilde wassen. Maar toen het moment daar was, was ik er niet toe in staat. De broeders hebben hem op een heel respectvolle manier meegenomen naar het Uitvaarthuis in Purmerend, 3 uur na zijn overleden. Dat was heel mooi, omdat ik toen nog tijd had om alleen met Alfred afscheid te nemen.
De volgende ochtend kwam de uitvaartbegeleider bij mij thuis. Hij is zeker 2 uur bij mij geweest en er was geen haast. Niets was teveel en de uitvaartbegeleider zorgde ervoor dat ik Alfred nog dezelfde dag kon opzoeken in het uitvaarthuis. Hij lag er zo mooi bij. Rustig en pijnloos en zag er pico bello uit. Ik was altijd welkom in het uitvaarthuis, om bloemen te brengen of om hem te bezoeken met familie uit het buitenland. Alle medewerkers waren altijd ingetogen en respectvol.
Na het overlijden van Alfred had ik vragen over mijn eigen situatie. Toen is dezelfde uitvaartbespreker weer bij mijn langsgekomen. Een super vrouw die haar werk met passie en medeleven doet.
In een periode waarin de emoties niet te beheersen zijn, is het heel belangrijk dat een bekwame instantie de touwtjes in handen heeft. PC Uitvaart is zo’n organisatie. Professioneel, bekwaam en uiterste flexibel. PC Uitvaart ontvangt van ons een gouden ster voor nazorg, flexibiliteit, nakomen van afspraken en kwaliteit van diensten. De wensen van de klant gaan voor, niets is standaard al is het zo een kleine uitvaart zoals het bij ons was.
Binnenkort gaan wij Alfreds as over de Noordzee verstrooien. Ik wist niet dat het mogelijk was tot PC Uitvaart mij hierover vertelde. Dat organiseren wij zelf en wij zorgen dat het een feest wordt. It was the “Old Sea Dog’s Last Wish’.
PC Uitvaart collega’s, hartelijk dank voor deze mooie ervaring in een moeilijke tijd. Met hulp van de uitvaartbespreker heb ik nu zelf ook alvast mijn crematie bij jullie vastgelegd.

- Mevrouw Belfor-MacLeod, maart 2018

Wij als familie zijn tevreden met zoals het allemaal gedaan is voor onze moeder. We hebben ook goede reacties gehad van de mooie crematie.

- Mevrouw Stoelinga, februari 2018

De uitvaartbegeleider van Het Uitvaarthuis Purmerend was geweldig! Ondanks de hevige sneeuwbuien die middag en avond was ze er en nam desondanks rustig de tijd om alles goed en deskundig te bespreken. Klasse en respect!!!

- Mevrouw Klene, januari 2018

Met veel respect hebben zij mijn moeder begeleid. Telefonisch contact was perfect.

- Mevrouw Guste, januari 2018

Zeer goed geregeld in een prettige omgeving

Soms hebben we zelf toch nog even iets moeten navragen, maar alles verliep naar tevredenheid. De begeleider nam zelf initiatief om ons te informeren over de ontwikkelingen na het eerste gesprek. Bij de rouwbezoeken waren de medewerkers meelevend, gaven goede informatie en ruimte om het rouwbezoek in te vullen naar onze wensen. Ook was er speciale aandacht en een informatieboekje voor de kinderen. Het was fijn dat we in zo’n moeilijke periode erop konden vertrouwen dat alles goed geregeld was. Wij vonden het een mooie uitvaart, zeer goed geregeld in een prettige omgeving. De reactie van de aanwezigen was ook zeer positief. Hartelijk dank!

- Mevrouw Besselink, januari 2018

Complimenten

Uw dienstverlening vond ik heel goed. Ze hadden heel snel door dat dit geen standaard uitvaart zou worden en daar zijn ze heel goed in geslaagd. Mijn complimenten.

- Mevrouw Van Reijn, oktober 2017

Ondanks het verdriet was ik blij met de uitvaart.

- Mevrouw Hanger, oktober 2017

Alles was prima geregeld en goed verzorgd, kon niet beter onze complimenten.

- De heer Op de Beeck, september 2017

Steun in moeilijke tijden

Namens mijn schoonvader en alle betrokken overige familieleden, breng ik gaarne een woord van dank onder uw aandacht. De ondersteuning, oprechte interesse, menselijkheid, warmte en niet aflatende aandacht hebben ons gesteund in deze moeilijke tijden. Zowel uw medewerkers van het uitvaarthuis alsmede de medewerkers van de opmaak van de rouwcirculaires, medewerkers van de algemene begraafplaats te Purmerend en catering. Hartelijk dank.

- Mevrouw Van Vloten, augustus 2017

Zeer tevreden over de locatie in Purmerend vooral met ons kleine gezelschappen.

- De heer Broekhoven, juli 2017

Het was in één woord helemaal goed en correct. Met nogmaals mijn en onze hartelijke dank.

- De heer Klein, juli 2017

Het kon niet beter! Nogmaals dank hiervoor.

- Mevrouw Stok, juni 2017

Alles was even correct en kreeg zelfs nog complimenten van de aanwezigen.

- De heer Van Vliet, juni 2017

Wij hebben eigenlijk niet gebeld, maar persoonlijk langsgegaan! En we werden binnen gelaten en konden ons verhaal vertellen van mijn moeder en we zijn zeer goed geholpen!

- Mevrouw Verloop, mei 2017

Schilderijtjes rond de kist

Alle medewerkers waren zeer respectvol. De opbaring in de ruimte was netjes gedaan, dit vanwege de eigen schilderijtjes die om de kist heen stonden, ook bij verplaatsen van de kist werden de schilderijen weer heel netje erbij geplaatst.

- De heer Rameijs, mei 2017

Openingstijden

Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
10.00 tot 15.00 uur en op afspraak
(ook in de avonden)

zaterdag & zondag:
op afspraak (ook in de avonden)

Crematorium:

Op afspraak

Routebeschrijving

Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster is gelegen aan de Doctor J.M. den Uyllaan in Purmerend. Bereikbaar via de rotonde met de Flevostraat en dan direct de eerste straat rechts (Toortspad). Onze locatie beschikt over (gratis) parkeergelegenheid en ligt op slechts 700 meter afstand van treinstation Purmerend Overwhere.

Plan route ›