nieuw

Energising Eye Gel

Patyka
€ 36,00
De Energising Eye Gel van Patyka is een speciale oogtreatment die tekenen van vermoeidheid en zwelling rondom de ogen tegengaat. Actieve ingrediënten bootsen het effect aan van ijsklontjes tegen de huid aanhouden maar doen daarnaast nog veel meer. De verkoelende ooggel vermindert zwelling en donkere kringen en verfijnt fijne lijntjes. De oogopslag ziet er fris en stralend uit.

Hoofdingrediënten:
Oligosaccharide van bruine algen: werkt als een tweede huid, beschermt tegen vervuilingsdeeltjes
Marine Bio-complex: natuurlijk complex van plankton, boost cel vernieuwing, verfijnt de huidstructuur, reactiveert de natuurlijke bescherming van de huid, vermindert imperfecties
Hyaluronzuur (hoog en laag in moleculair gewicht): intensieve hydratatie op het oppervlak (hoog in gewicht) en in de diepere lagen (laag in gewicht)
Natuurlijke cafeïne: stimuleert het zenuwstelsel en het cardiovasculaire systeem, geeft de huid energie, gaat een vermoeide huid tegen, verstevigt de huid

Hoe te gebruiken:
Breng met de metalen cryo-tip op de tube in de ochtend en avond aan, in kleine circulerende bewegingen, beginnend bij de binnenste hoeken van de ogen naar de buitenste hoeken toewerkend. Dit stimuleert de microcirculatie.
Kleur15ml
Maat
Onesize

Onesize