nieuw

Elastin Refirming and Hydrating Cream

Natura Bissé
€ 91,50
Herstel het vochtgehalte en hydrateer de droge huid met deze exclusieve Natura Bissé Elastin Refirming Cream formule. Deze verstevigende crème met natuurlijke aminozuren in hun vrije vorm komen met eiwitten in een laagmoleculaire samenstelling om effectieve absorptie-eigenschappen te bieden. De eiwitten dringen diep door in de huid om de cellen te hydrateren en soepelheid te bieden, het verlies van vocht tegen te gaan en om de elasticiteit en stevigheid van de huid te boosten. Deze exclusieve crème is uitermate geschikt voor de huid van de hals en het decolleté, omdat deze kwetsbaar zijn om vocht te verliezen.

Hoofdingrediënten:
Hoog gedefinieerde natuurlijke elastine aminozuren in hun vrije vorm dringen diep door in de huid om de elasticiteit te herstellen. Rozenbottelolie is rijk aan vitamine C en is een natuurlijk hydraterende factor om het vochtgehalte te herstellen en de textuur van de huid glad te maken.

Hoe te gebruiken: Breng ’s avonds aan op een gereinigde huid. Masseer zachtjes in op de huid van het gezicht, de hals en het decolleté totdat de crème volledig geabsorbeerd is.
Kleur75ml
Maat
Onesize

Onesize