nieuw

Dry Skin Multi-Protection Radiance Cream

Patyka
€ 52,00
Luchtvervuiling, stress, vermoeidheid, UV-stralen… Onze huid wordt onderworpen aan allerlei zaken die een aanzienlijke impact hebben op haar gezondheid. Patyka’s Multi-Protection Radiance Cream vormt een heus schild dat het binnendringen van vervuilende deeltjes voorkomt. Verrijkt met een concentraat van bruine alge, Marino Bio-complex, hylaruonzuur en biologische sheaboter, beschermt, voedt en revitaliseert het de gedehydrateerde huid en zorgt het ervoor dat je huid weer gaat stralen – en dat willen we!

De rijke textuur is speciaal ontwikkeld voor de droge huid.

Hoofdingrediënten:
Oligosaccharide van bruine algen: een plantennet dat fungeert als een onzichtbare tweede huid om het binnendringen van vervuilende deeltjes in de opperhuid te voorkomen.
Marine Bio-Complex: puur en natuurlijk complex van polysachariden geproduceerd door zeeplankton, dit perfectionerende actieve ingrediënt stimuleert de celvernieuwing en verfijnt de huidtextuur. Het reactiveert de natuurlijke afweer en hydratatie van de huid en vermindert huidimperfecties.
Hyaluronzuur: bekend om zijn unieke hydraterende eigenschappen. Dit actieve ingrediënt kan tot 1000 keer zijn gewicht in water vasthouden en is perfect voor het herstellen van de waterhuishouding van de huid.
Biologische Shea Butter: rijk aan vitamine A om uitdroging te voorkomen. Meer in het bijzonder voor anti-verouderingsverzorging, helpt de hoge concentratie aan anti-elastase de huid te verstevigen en glad te maken.
Kleur50ml
Maat
Onesize

Onesize