Zacht & Effectief Baby Wasmiddel

Danhera
€ 18,50
Dit baby wasmiddel Nr. 63 van DANHERA is een behandeling van zuiverheid voor kinderkleding en overig wasgoed. Een buitengewoon wasmiddel, zacht en effectief, ontworpen met aandacht voor de gevoelige huid van kinderen. Met antibacteriële eigenschappen, verwijdert het hardnekkig vuil. Een innovatieve formule met tarweproteïnen en met erkende lenitieven eigenschappen, welke de vezels op een natuurlijke manier behandelen, herstellen van zuiverheid bieden. Het is een Eudermic wasmiddel met PH 5.5 en voorkomt irritatie met de respect voor de natuurlijke balans van de huid.

Gebruik een kleine hoeveelheid en respecteer de geadviseerde dosis. Dit product is een geconcentreerd wasmiddel. Een fles kan gebruikt worden voor gemiddeld 40 wasbeurten. Combineer met de Nr. 66 conditioner van DANHERA.

Tip: Om vlekken te verwijderen met een fantastisch resultaat, zonder de vezels te beschadigen, gebruik in combinatie met vlekverwijderaar Nr. 65. De actie van voorbehandeling, helpt om vlekken effectief te verwijderen; zelfs op lage temperaturen. Daarnaast wordt verkleuring van de stof, verspilling van wasmiddel tegengegaan en wordt energie bespaard.

Dit product is ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en bevat geen kunstmatige kleurstoffen, dus de kleur kan variëren door het jaar heen afhankelijk van de batch van de grondstoffen. De kleur kan afwijken van het afgebeelde product. Dit heeft geen invloed op de geur of effectiviteit van het product.
Kleur1000ml
Maat
Onesize

Onesize