‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Elke uitvaart is bijzonder

In Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster is elke uitvaart bijzonder. Wanneer een naaste is overleden, is afscheid nemen heel belangrijk. Dat weten de medewerkers van Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster als geen ander. Daarom doen zij er alles aan om dit zo prettig mogelijk te laten verlopen. Dankzij de behulpzame medewerkers en de vele mogelijkheden van het gebouw, staat Het Uitvaarthuis dan ook al jaren bekend om zijn vriendelijke benadering en flexibiliteit.

In Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster is heel veel mogelijk. Rouwbezoeken, condoleances, uitvaartplechtigheden, verzorging tot het bespreken van de asbestemming. “Wij bieden alles onder één dak”, vertelt algemeen medewerker Ellen Kenter. “Wanneer een overledene bij ons arriveert, kunnen wij alles voor diegene doen totdat hij of zij begraven of gecremeerd wordt. Dat is overzichtelijk en prettig voor de nabestaanden.”

In de verzorgingsruimte kunnen nabestaanden helpen verzorgen, maar zijn ook rituele bewassingen mogelijk. Daarnaast kan men na een crematie de as ophalen in Het Uitvaarthuis. Ook is er uitgebreide catering mogelijk tijdens een uitvaart.

Alles naar wens
De medewerkers van Het Uitvaarthuis proberen de nabestaanden altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn en denken met hen mee. “Elke uitvaart is bijzonder”, vindt Ellen. “Tijdens een plechtigheid staat het hele gebouw in het teken van één familie en treft men geen rouwenden van een andere uitvaart aan. Ook blijven al onze ruimtes sfeervol bij zowel een groot als klein aantal bezoekers.”

Persoonlijke benadering
“We streven naar een persoonlijke benadering”, licht Ellen toe. “Wil een familie vaker op rouwbezoek komen, dan kan zij dat gewoon ter plekke met ons afspreken. Zelfs ’s avonds en in het weekend doen wij er alles aan om dit mogelijk te maken. Op die manier proberen wij een treurige gebeurtenis zo prettig mogelijk te laten verlopen voor de nabestaanden.”

Openingstijden

Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
10.00 tot 15.00 uur en op afspraak
(ook in de avonden)

zaterdag & zondag:
op afspraak (ook in de avonden)

Crematorium:

Op afspraak

Routebeschrijving

Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster is gelegen aan de Doctor J.M. den Uyllaan in Purmerend. Bereikbaar via de rotonde met de Flevostraat en dan direct de eerste straat rechts (Toortspad). Onze locatie beschikt over (gratis) parkeergelegenheid en ligt op slechts 700 meter afstand van treinstation Purmerend Overwhere.

Plan route ›