‹ Bekijk alle nieuwsberichten

Het Uitvaarthuis in het nieuw!

Frisse kleuren, nieuw meubilair, vernieuwde inrichting en zelf een nieuwe manager! Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster heeft een ware metamorfose ondergaan met als resultaat: een warme en moderne uitstraling én aanpasbare ruimtes. Hiermee komt de Purmerendse uitvaartlocatie nog meer tegemoet aan de wensen van de bezoekers. Kom eens langs en ervaar het zelf!

Het Uitvaarthuis biedt nabestaanden alle mogelijkheden om op passende wijze afscheid te nemen van hun overleden dierbare. Van het verzorgen van de overledene tot rouwbezoeken, condoleances en complete uitvaartplechtigheden. “En nu in een nog mooiere omgeving”, vertelt manager Katinka Dokter enthousiast. Vanaf deze maand is Het Uitvaarthuis helemaal in het nieuw. “Er is flink geschilderd, de vloer is vernieuwd, we hebben prachtig nieuwe meubels, raamdecoratie en nieuw elektronisch apparatuur voor het afspelen van beeld en geluid. Ook is er binnen verbouwd, zodat onze ruimtes nog beter aansluiten op het aantal belangstellenden en hun voorkeuren.”

Een afscheid naar wens
Onder het mom van ‘Alles voor een goed afscheid’ staat het hele gebouw tijdens een plechtigheid in het teken van één familie. De nabestaanden kunnen daardoor zelf de indeling kiezen. “We hebben ruim 50 zitplaatsen, maar bij kleinere gezelschappen kunnen de ruimtes kleiner maken, zodat er altijd een prettige sfeer is. Dankzij de verbouwing bieden wij nog meer mogelijkheden in de keuze voor opbaarmogelijkheden, de plechtigheid en voor het nazitten met een hapje en drankje. Daarbij stralen alle ruimtes nu dezelfde warme sfeer uit, waardoor deze op natuurlijke wijze in elkaar overgaan”, aldus Katinka.

Trots
Katinka is erg trots op ‘haar’ nieuwe locatie. “In samenwerking met het hechte team medewerkers is hier alles mogelijk. Erg mooi om te zien hoe zij zich bij elk afscheid optimaal inzetten voor een goede herinnering voor de nabestaanden.”

Ervaar het zelf en kom eens langs om het vernieuwde Uitvaarthuis te zien en kennis te maken. U bent van harte welkom!

Openingstijden

Uitvaartcentrum:

maandag t/m vrijdag:
10.00 tot 15.00 uur en op afspraak
(ook in de avonden)

zaterdag & zondag:
op afspraak (ook in de avonden)

Crematorium:

Op afspraak

Routebeschrijving

Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster is gelegen aan de Doctor J.M. den Uyllaan in Purmerend. Bereikbaar via de rotonde met de Flevostraat en dan direct de eerste straat rechts (Toortspad). Onze locatie beschikt over (gratis) parkeergelegenheid en ligt op slechts 700 meter afstand van treinstation Purmerend Overwhere.

Plan route ›